Politic

PDM reiterează: Boicotăm referendumul de duminică!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Printr-un comunicat de presă, Partidul Democrat din Moldova informează că îşi reafirmă dezaprobarea faţă de iniţierea referendumului privind demiterea Primarului Municipiului Chişinău. Deşi situaţia din capitală este una care impune schimbări majore, iar nemulţumirea cetăţenilor faţă de cum arată oraşul este total justificată, PDM consideră că modul în care a fost iniţiat acest referendum nu vizează în nici un fel interesul cetăţenilor, dar strict interesul PSRM.

„Aşa cum s-a observat şi în campania electorală pentru acest referendum, el a fost doar un prilej pentru socialişti să se promoveze electoral. De ani de zile PSRM blochează activitatea Consiliului Municipal Chişinău din interese strict politice, atitudine care arată că acest partid nu a fost şi nu este interesat de ceea ce se întâmplă în oraş, dar este foarte interesat să-şi subordoneze politic Primăria.”, se mai spune comunicatul democraților.

Democrații mai susțin că prin acest referendum, PSRM încearcă să întindă o capcană cetăţenilor din Chişinău şi partidelor de dreapta, să ne atragă pe toţi într-un joc politic în urma căruia ei să pună mâna pe Primăria Chişinău.

PDM consideră că cea mai potrivită soluţie pentru a bloca ajungerea Chişinăului în mâinile socialiştilor este boicotarea referendumului care va avea loc duminică.

loading...

Comments are closed.