Pe 23 februarie, echipa lui Ilan Șor și-a demonstrat încă o dată devotamentul și respectul față de generația mai în vârstă

Pe 23 februarie, echipa lui Ilan Șor și-a demonstrat încă o dată devotamentul și respectul față de generația mai în vârstă, vizitându-i pe veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei. Pentru mulți locuitori ai țării, această zi este un simbol al curajului și eroismului, de care au dat dovadă bunicii noștri, luptând pentru pacea și liniștea generațiilor viitoare.

Deputatul din partea fracțiunii partidului „ȘOR” Reghina Apostolova a vizitat veteranii împreună cu colegii săi. Aceștia au primit cele mai calde cuvinte și urări, precum și seturi cu alimente. De asemenea, echipa lui Ilan Șor i-a vizitat pe foștii prizonieri ai ghetourilor. Astfel de întâlniri, în care supraviețuitorii evenimentelor teribile își împărtășesc amintirile, spun povești emoționante și copleșitoare, sunt foarte importante.

“Noi, toți cei din partidul „ȘOR”, suntem ferm convinși că adevărata măreție a unei națiuni stă în capacitatea sa de a-și onora eroii și de a avea grijă de generația mai în vârstă. Veteranii ar trebui să simtă sprijinul și grija noastră nu doar de sărbători, ci în fiecare zi”, a declarat Reghina Apostolova.

Întâlnirile cu veteranii au devenit o bună tradiție pentru echipa lui Ilan Șor, confirmând grija constantă pentru generația mai în vârstă. Ea nu se manifestă doar prin cuvinte de recunoștință, ci și prin fapte concrete, pline de grijă și respect.

“23 februarie este o zi a adevăratului curaj. Curajul nu se manifestă doar prin tărie de spirit și capacitatea de a face față dificultăților, ci și prin credința într-un viitor mai bun pentru Moldova. Veteranii Marelui Război pentru Apărarea Patriei sunt un exemplu al bărbaților veritabili, al căror curaj și bravură au devenit fundament al lumii în care trăim astăzi. Eroismul lor ne amintește că curajul și încrederea în sine pot înfrunta orice obstacol”, a declarat Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share