Social

Pe 28 aprilie, PDM va desfăşura în toată ţara o acţiune de ecologizare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Democrat din Moldova monitorizează în permanenţă modul în care se realizează proiectele importante, care au fost lansate de către guvernare şi care au obţinut suportul politic al formaţiunii. O evaluare a stadiului implementării mai multor proiecte anunţate în ultimele luni a fost făcută în şedinţa săptămânală de marţi a PDM, la care s-a constatat că majoritatea dintre ele sunt în grafic. Acest exerciţiu va fi făcut cu regularitate, astfel încât să se poată interveni operativ în cazul în care se înregistrează întârzieri.

În acest context, a fost anunţată o campanie la nivel naţional, pe care o va lansa Partidul Democrat. Este vorba despre o acţiune de ecologizare, sub denumirea de ”Mediul care contează. Arată că îţi pasă”, care va avea loc la 28 aprilie.

”Există un plan concret, ca să fie implicaţi în masă cetăţenii din toate localităţile. Este o practică de atragere a voluntarilor, utilizată pe larg în statele europene. Sperăm că această iniţiativă va trezi interesul cetăţenilor din Moldova”, a declarat în cadrul briefingului de presă de după şedinţă purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari.

Această campanie se va organiza în fiecare localitate din Republica Moldova, iar locul exact în care se va desfăşura nemijlocit acţiunea va fi anunţat din timp.

loading...

Comments are closed.