Alte știri

Pe 30 iunie expiră termenul de depunere a Cererii privind subvenţionarea locurilor de muncă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Serviciul Fiscal de Stat (SFS) a atenţionat astăzi că au mai rămas 14 zile pentru depunerea cererii privind subvenţionarea locurilor de muncă pentru trimestrul I al anului curent, de către persoanele juridice şi fizice care practică activitate de întreprinzător, organizaţiile necomerciale, persoanele care desfăşoară activitate profesională, rezidenţi ai Republicii Moldova, informează Moldpres.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Potrivit instituţiei, subvenționarea se va efectua în cazul angajării: persoanelor care pe o perioadă de cel puţin 12 luni consecutive ce preced luna de angajare nu au avut venituri salariale; persoanelor cu dizabilităţi.

„Conform Regulamentului privind subvenţionarea locurilor de muncă, cererea pentru fiecare categorie de angajaţi se depune aferent fiecărui trimestru calendaristic, până la ultima zi a următorului trimestru de gestiune. Astfel, ultima zi de depunere a Cererii privind subvenţionarea locurilor de muncă pentru trimestrul I al anului 2021 va fi data de 30 iunie 2021”, indică SFS.

Data depunerii Cererii se consideră data înregistrării Cererii la Direcţia generală de administrare fiscală de la locul de deservire a contribuabilului/Direcţia generală administrare fiscală control fiscal post operaţional sau la Direcţia generală administrare contribuabili mari a Serviciului Fiscal de Stat, după caz. Cererea se prezintă pe suport de hârtie, cu aplicarea semnăturii olografe, sau se transmite la adresa electronică, conform razei de deservire, cu aplicarea semnăturii electronice avansate calificate.

Cererile pentru trimestrul I al anului 2021, prezentate după data menționată, nu se vor examina, indiferent de motivul neprezentării Cererii în termenii stabiliți.

Citește și: NEWS ALERT // S-a scumpit benzina și motorina, a zecea majorare din acest an

 

loading...

Comments are closed.