Social

Pe întreg teritoriul țării a nins. Cum se circulă pe traseele naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

La moment, Administrația de Stat a Drumurilor informează că circulația rutieră pe toate drumurile publice naționale este asigurată în condiții de iarnă.

În noaptea din 6 spre 7 februarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute cu precipitații sub formă de ninsoare, starea părții carosabile fiind umedă, pe alocuri înzăpezită.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA ,,Drumuri” au desfășurat pe  drumurile publice naționale din toate regiunile republicii lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului cu utilizarea în procesul tehnologic a 182 de utilaje speciale și antrenarea a 281 de muncitori rutieri.

Potrivit informațiilor Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ninsoarea se va menține pe tot parcursul zilei, iar luni  vor cădea precipitații sub formă de lapoviță.

În prezent, administratorii drumurilor continuă să desfășoare  lucrări de patrulare, deszăpezire și combatere a lunecușului pe drumurile unde este necesară intervenția acestora.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

Participanții la trafic pot solicita intervenția drumarilor în caz de blocaj pe traseele naționale la numerele active în regim non-stop: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

loading...

Comments are closed.