Alte știri

Pe parcursul a două săptămâni, echipajele mobile ale BPRO au efectuat 39 de reţineri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău intervin zilnic la solicitările parvenite din partea cetățenilor.

În perioada 5 –19 martie,  echipele mobile a BPRO  au  intervenit la  2 469 apeluri venite din partea locuitorilor capitalei, dintre care 1 307 apeluri pe timp de zi și altele 1 162 noaptea.

Polițiștii sunt solicitaţi să intervină la curmarea diferitor contravenții, infracţiuni sau incidente, ș.a.

Pe parcursul a două săptămâni, echipajele mobile ale BPRO au efectuat 39 de reţineri,  fiind localizaţi şi reţinuţi autorii şi complicii lor,  55 de persoane.

În cadrul activităților de patrulare a străzilor, curților blocurilor de locuit, polițiștii  au intervenit şi au contribuit la descoperirea a patru  cazuri de furt, șase  legate de droguri, 17 acte de huliganism, opt cazuri de violență în familie și un  caz de răpire a automobilului.

Totodată de către polițiștii BPRO, au fost reținuți  86 de contravenienți, 13 persoane aflate în urmărire penală, 8 aflate în căutare ca debitori de stat și 6 aflate în orientare.

Polițiștii antrenați în serviciu,  informează cetățenii despre pericolul infectării cu COVID -19, iar  din automobilele de serviciu sunt difuzate mesaje sonore cu conținut informativ privind respectarea măsurilor de prevenire a infecției.

loading...

Comments are closed.