Pe traseul Chișinău-Ialoveni, mai mulți șoferi au fost surprinși de radarul TruCAM circulând cu viteze excesive

În ultimele zile, pe traseul M2 (Chișinău-Ialoveni), mai mulți șoferi au fost surprinși de radarul TruCAM circulând cu viteze excesive.

Un șofer la volanul unui BMW, în vârstă de 29 de ani și originar din municipiul Chișinău, a fost înregistrat cu o viteză de 178 km/h. De asemenea, un tânăr de 21 de ani, originar din raionul Ialoveni, conducea un Audi cu 175 km/h. În ambele cazuri, polițiștii au aplicat sancțiuni severe: suspendarea dreptului de a conduce pentru 60 de zile și o amendă de 3750 de lei.

Un alt șofer, în vârstă de 64 de ani, din Edineț, a fost prins conducând un Range Rover cu 165 km/h. Pe același segment de drum, un bărbat de 29 de ani, aflat la volanul unui Mercedes, a fost înregistrat cu 156 km/h. Ambii au primit sancțiuni similare: suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile și o amendă de 2250 de lei.

Este important de menționat că de la începutul acestui an, pe acest segment de drum s-au produs 240 de accidente rutiere cauzate de nerespectarea regimului de viteză, soldate cu 34 de decese și 314 persoane rănite.

Poliția reiterează apelul către șoferi: respectați regulile de circulație și alegeți siguranța când conduceți.

Total
0
Shares
Total
0
Share