Pentru a mai aduna taxe și impozite, inspectorii fiscali se vor deplasa în satele din țară. A fost întocmit și un grafic

Serviciul Fiscal de Stat continuă să aplice diverse forme pentru asigurarea oferirii asistenței și consultației fiscale contribuabililor. În acest sens, începînd cu data de 22.08.2022, va fi demarată activitatea cu genericul „Ziua contribuabilului” pe întreg teritoriul țării.

Potrivit sloganului acțiunilor inițiate, în scopul facilitării accesului contribuabilului la serviciile prestate de SFS, angajații autorității fiscale naționale vor întreprinde vizite în incinta administrației publice locale unde vor deservi contribuabilii conform atribuțiilor stabilite de legislația în vigoare.

Activitatea funcționarului fiscal în cadrul primăriilor se va realiza conform unui grafic prestabilit, elaborat trimestrial, fiind stabilită ziua și orele în intervalul cărora funcționarul fiscal va asigura deservirea contribuabililor și acordarea asistenței pe aspecte fiscale.

Periodicitatea desfășurării activităților de deservire în cadrul primăriilor se va determina aferent numărului de contribuabili deserviți în regiunea respectivă.

Graficul prezenței funcționarului fiscal în incinta administrației publice locale, poate fi accesat aici.

Total
0
Shares
Total
0
Share