Pentru cine va vota Veaceslav Platon și de ce candidatul pe care îl reprezintă nu intră în planurile sale

Controversatul om de afaceri, Veaceslav Platon, nu va vota pe data de 11 iulie pentru candidatul independent Veaceslav Valico, al cărui persoană de încredere este şi îl reprezintă la dezbaterile electorale, informează Anticorupție.md

Afaceristul a spus că va vota pentru Platforma DA sau pentru Partidul Renato Usatîi. Declarația a fost făcută marţi seara în cadrul dezbaterilor electorale de la postul de televiziune PRO TV Chişinău.

Totodată, Platon a dat asigurări că nu va vota pentru PAS sau pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

„În Parlament trebuie să fie democraţie, iar pentru aceasta trebuie să fie reprezentat de mai multe partide. Din acest motiv voi vota un partid care se află la limita de trecere a pragului electoral. Aceste partide sunt Platforma DA şi Partidul Renato Usatîi. La sigur că nu voi vota pentru PAS sau pentru socialişti. Dacă era PAS la limita pragului electoral, poate că votam şi pentru PAS. Vreau ca votul meu să fie unul util”, a explicat Veaceslav Platon.

Veaceslav Platon a declarat anterior presei că el este cel care i-a propus lui Valco să-l reprezinte, iar principalul lui scop este ca să aibă posibilitatea de a participa la dezbateri electorale.

„Este singurul care a acceptat propunerea. Nu e încadrat în nicio paradigmă politică. E un om de opoziție. Eu voi participa la dezbateri electorale și acesta este unul din scopurile de bază. – Eu voi încerca, prin agitație, să le deschid oamenilor ochii asupra a ceea ce se întâmplă în țara noastră”, a spus Platon.

Citește și: Din ce bani trăiește Veceslav Platon. Răspunsul controversatului afacerist

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share