Alte știri

Pentru femei: Paşii către un posterior de revistă: rutina de îngrijire

Pinterest LinkedIn Tumblr

Deşi pare greu de crezut, chiar şi posteriorul necesită o rutină de îngrijire pentru a arăta impecabil. Cu siguranţă genuflexiunile şi fandările te vor ajuta să obţii un aspect definit al acestuia, însă există câteva lucruri în plus pe care trebuie să le faci ca acesta să fie catifelat şi îngrijit. Aşa cum pentru îngrijirea feţei ai un ritual bine definit pentru a preveni apariţia acneei sau a altor afecţiuni, acelaşi lucru se aplică şi în cazul posteriorului.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Previne apariţia semnelor neplăcute

Pentru un posterior cu un aspect impecabil, în primul rând trebuie să previi apaiţia acneei şi a blocării porilor cu ajutorul unui scrub pe care să-l foloseşti de două ori pe săptămână. Dacă în timpul exfolierii uiţi de această parte a corpului, atunci este momentul să începi să o îngrijeşti mai mult. Optează pentru produse care coţin acid salicylic pentru un aspect catifelat.

Fă duş după ce transpiri

Este destul de evident că după o sesiune de antrenament sau activitate fizică intensă sau după ce ai petrecut prea mult timp în soare este necesar un duş, nu doar pentru a îndepărta transpiraţia, ci şi pentru a evita blocarea porilor. Este greşit să stai cu hainele pe tine atunci când eşti transpirată şi să petreci foarte mult timp în această condiţie, deoarece un mediu umed şi închis este ideal pentru dezvoltarea bacteriilor. Bonus point: foloseşte un burete de baie în timpul duşului pentru o îndepărtare riguroasă a bacteriilor.

Scapă de celulită

Una dintre cele mai bune sugestii pentru un posterior impecabil este aceea de a scăpa de celulită. Foloseşte o perie din fibre naturale pentru momentul exfolierii şi întotdeauna masează zona cu mişcări circulare şi delicate, pe pielea uscată. Este ideal ca acest proces să fie făcut înainte de duş. Astfel, scapi de celulele moarte şi ajuţi în privinţa accelerării regenerării celulelor, dar şi a creşterii circulaţiei sangvine în acea zonă a corpului.

Hidratează

La fel ca restul pielii şi posteriorul necesită o hidratare riguroasă. Foloseşte creme intens hidratante sau uleiuri care să pătrundă rapid în corp, în special în sezonul cald.

Sursa: csid.ro

 

loading...

Comments are closed.