Perez: Real Madrid n-ar vrea să-i ofere un nou contract lui Modric!

Real Madrid n-ar vrea să-i ofere un nou contract favoritului lui Modric, fotbal fifa, socer, uefa champions league, fc zimbru, sport moldova 
 

Real Madrid nu e decisă să-i ofere un nou contract fotbalistului care are cele mai mari şanse să câştige “Balonul de Aur” în acest an, Luka Modric. El Mundo Deportivo susţine că preşedintele “galacticilor”, Florentino Perez, se gândeşte să nu-i propună o nouă înţelegere lui Modric în ciuda anului de senzaţie al mijlocaşului croat.

Actualul contract al lui Modric expiră în 2020, iar Perez se gândeşte că fotbalistul născut la Zadar va avea atunci aproape 35 de ani, pe care i-ar împlini în septembrie 2020, şi ar fi nevoie de un fotbalist mai tânăr în locul său. Dacă nu-i va prelungi contractul, Real Madrid ar putea să-l vândă pe Modric vara viitoare, pentru a nu-l pierde gratis după încă un an.
 
Luka Modric a fost dorit insistent vara trecută de Inter Milano, însă Florentino Perez a refuzat să-l vândă, şi pentru a nu-i înfuria şi mai mult pe fani după plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus. Italienii i-au oferit lui Modric patru ani de contract şi un salariu anual de zece milioane de euro pe an. Danezul Christian Eriksen (26 de ani), de la Tottenham, e omul dorit de Real Madrid pentru a-l înlocui pe Modric. Şi PSG îl vrea însă pe mijlocaşul scandinav.
 
Câştigător al Ligii Campionilor în ultimii trei ani cu Real Madrid, Luka Modric se află pe Bernabeu din 2012, atunci când a fost transferat de la Tottenham pentru 30 de milioane de euro.
Total
0
Shares
Total
0
Share