Social

Permis de conducere falsificat, depistat la PTF Sculeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Vest vor iniția cercetări penale pe numele unui moldovean care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere românesc, cu semne clare de falsificare. Incidentul s-a înregistrat astăzi, 7 octombrie, în punctul de trecere a frontierei Sculeni.

În jurul orei 10:30, pe sensul de ieșire din țară s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, domiciliat în raionul Ungheni. Acesta se deplasa la volanul unui Mercedes, având ca destinație – Franța. La controlul de frontieră, ungheneanul a înmânat toate actele necesare pentru autorizarea trecerii hotarului moldo-român. Din start, polițiștii de frontieră au observat că permisul de conducere, care ar fi fost eliberat de către autoritățile române pe numele cetățeanului aflat în punctul de trecere, nu corespunde unui act autentic.

În cadrul cercetărilor s-a aflat că șoferul și-a perfectat documentul în 2017, împreună cu alte acte românești, la Vaslui. Despre faptul că permisul de conducere este neveridic, bărbatul a declarat că nici nu bănuia.

În consecință, permisul a fost ridicat și urmează să fie supus expertizei. Pe cazul dat continuă cercetările pentru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Citește și: Un moldovean a rămas fără permisul cumpărat cu 600 de euro de la un polonez

loading...

Comments are closed.