Social

Persoanele cu dizabilități salută inițiativa lui Pavel Filip, de a obliga firmele de taxi să dispună de automobile adaptate pentru ei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD) manifestă apreciere vis-a-vis de decizia prim-ministrului, Pavel Filip, de a obliga firmele de taxi să dispună de automobile adaptate transportului persoanelor cu dizabilităţi locomotorii.

Astfel, grație acestui prilej, AOPD a venit cu propunerea către premier de a extinde efectul deciziei sus menționate și în privința firmelor de transport public urban și interurban, indiferent de forma de proprietate.

„Decizia va asigura o mobilitate sporită a persoanelor cu dizabilități locomotorii și, corespunzător, le va facilita accesul la piața forței de muncă, studii și justiție”, se arată în comunicatul AOPD.

Vedeți documentul mai jos:

Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD) manifestă apreciere vis-a-vis de decizia prim-ministrului, Pavel Filip, de a obliga firmele de taxi să dispună de automobile adaptate transportului persoanelor cu dizabilităţi locomotorii

loading...

Comments are closed.