Social

Peste 100 de bebeluși din Ungheni au primit cutia-cadou de la Fundația lui Vlad Plahotniuc, Edelweiss

Pinterest LinkedIn Tumblr

Copiilor născuți la maternitatea din Ungheni le este urat „Bun venit pe lume!” de către Fundația lui Vlad Plahotniuc „Edelweiss”. În doar o lună de la lansarea aici a campaniei „O nouă viață”, peste o sută de bebeluși au primit cutia-cadou cu produse necesare pentru nou-născuți.

Întâlnirea dintre cei doi copii ai săi a emoționat-o până la lacrimi pe tânăra mămică din raionul Ungheni, Olga Halipli. Mihai a fost mult așteptat de surioara sa mai mare, care și-a asumat cu responsabilitate noul rol și este nerăbdătoare să împartă cu el dragostea și atenția părinților, transmite Publika.

„- L-ai aşteptat? – Da. – Cum o să ai tu grijă de el, când Mihai o să plângă tu ce o să faci? – O să îi dau biberonul. – Şi o să-i reciţi şi poezii ca el să fie liniştit? – Da„, a spus sora mai mare a lui Mihai.
Olga este una dintre cele peste 100 de mămici, care au beneficiat de cutia-cadou pentru nou-născuți, în cadrul campaniei Edelweiss „O nouă viață”, lansată la maternitatea din Ungheni în data de 21 martie.

Mulţumim frumos fundaţiei Edelweiss, în special domnului Vlad Plahotniuc. Întradevăr sunt de prima necesitate din viaţa unui copil şi într-adevăr prima jucărie a băieţelului nostru o să fie ursuleţul de pluş„, a menţionat Olga Halipli,  beneficiară a proiectului.

Produsele au fost deja testate, iar hăinuțele le vin perfect comorilor lor, spun proaspetele mămici.

Sunt utile lucrurile care sunt în cutie. Mulţumim lui Vlad Plahotniuc pentru cadou„, a precizat Cristina Crăciun, beneficiară a proiectului.

Cutiile-cadou sunt o adevărată fericire pentru proaspetele mămici şi asta pentru că aici sunt lucruri necesare chiar din primele minute de la naştere a bebeluşului.

Jucăriile, serveţelele umede, bodycele, acum cum e timpul călduros pentru copil sunt toate de folos. Mulţumim domnului Vlad Plahotniuc, că e al şaselea copil şi nu am primit niciodată nici un cadou„, a afirmat o altă beneficiară a proiectului.

Sunt lucruri necesare pentru copil, mai ales că nu toţi le au şi sunt scumpe„, a spus o proaspătă mămică.

Anual, în maternitatea din Ungheni vin pe lume peste o mie de copii. Administrația spitalului spune că această campanie va contribui la creșterea natalității.

Aduc cuvinte de mulţumire fundaţiei şi personal domnului Vlad Plahotniuc pentru ajutorul acordat tinerilor familii pentru cei noi născuţi pentru că defapt asta este şi grija faţă de viitorul ţării noastre„, a declarat Andrei Alexeev, directorul spitalului raional Ungheni.

Timp de o lună, doar în raionul Ungheni au fost distribuite peste 100 de cutii pentru nou-născuţi.

În această primăvară fundaţia şi campania „O nouă viaţă ” a ajuns şi în Ungheni pentru a saluta cu un bun venit pe lume copilaşii născuţi aici. Fundaţia Edelweiss felicită toate mămicile, tăticii, bunicii cu acest moment important din viaţa lor şi doreşte copiilor să crească sănătos, să se bucure împreună de clipe frumoase, armonie şi bucurie„, a conchis Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundaţiei „Edelweiss”.

Acum o lună, fondatorul „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc, a anunțat extinderea campaniei „O nouă viață”, pentru a oferi un sprijin cât mai multor părinți și copiilor lor. Astăzi, fundația le spune „Bun venit pe lume!” bebelușilor născuți în 24 de maternități din țară.

loading...

Comments are closed.