Alte știri

Peste 20 000 de oameni au participat la marșuri în susținerea lui Igor Dodon

Pinterest LinkedIn Tumblr

Azi-dimineață, peste 20 000 de oameni s-au deplasat în marșuri pe străzile capitalei și ale tuturor centrelor raionale ale Republicii Moldova pentru susținerea candidatului Igor Dodon la funcția de președinte al țării.

Potrivit lui Igor Dodon, participanții s-au deplasat în marș pentru a-și exprima opinia, pașnic și responsabil, au mers în liniște, fără a face dezordine și provocări, fără ca să blocheze circulația rutieră, respectând toate normele de securitate pandemică.

„Ei sunt echipa mea, sprijinul meu – cetățenii Moldovei: reprezentații diferitor etnii, generații, profesii, viziuni politice și grupuri sociale. Ei și-au făcut alegerea: au pledat pentru pace și stabilitate în Moldova; au spus „Da” dezvoltării țării noastre; „Da” – valorilor tradiționale și credinței noastre; „Da” – familiei tradiționale; „Da” – prieteniei interetnice, memoriei istorice; „Da” – renașterii satului moldovenesc; „Da” – politicii externe echilibrate; „Da” – ocrotirii medicinei și educației.”, a declarat Dodon.

Candidatul la funcția de președinte a precizat că oamenii care au ieșit astăzi pe străzile Chișinăului și ale tuturor orașelor s-au adresat către toți cetățenii Moldovei cu îndemnul de a ieși la vot pe 15 noiembrie, ca să susțină candidatura, dar și echipa sa.

„Le sunt sincer recunoscător pentru această încredere. Mă alătur acestui apel și încă o dată rog concetățenii să participe duminică la votare și să-și dea votul pentru pace și stabilitate. Vă mulțumesc pentru susținere, pentru dragostea față de Moldova noastră! Dumneavoastră ați făcut alegerea corectă și eu vă promit că în activitatea mea, pentru binele țării noastre, voi face față așteptărilor dumneavoastră!”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: Maia Sandu a trecut limitele bunului simț în campanie: „Mi-au lovit în familie, în copii, în soție”

loading...

Comments are closed.