Alte știri

Peste 200 de tone de material antiderapant, împrăștiat pe străzile capitalei noaptea trecută

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul nopții trecute, serviciile municipale de întreținere a drumurilor și cele ale Regiei locativ-comunale și amenajare au activat în regim sporit la combaterea poleiului.

Astfel, Regia locativ-comunală și amenajare a intervenit mecanizat de la ora 02:00, cu 22 de utilaje cu sărărițe, fiind împrăștiat 53,8 tone de antiderapant. De asemenea, de la ora 04:00, au fost mobilizați 203 muncitori, pentru combaterea  poleiului în staţiile de aşteptare, la trecerile de pietoni, în intercartiere și la accesele în curți.

Totodată, angajaţii Regiei „Exdrupo” au intervenit noaptea cu 24 de utilaje, fiind împrăștiat 203 tone de material antiderapant și cca 13 tone de sare curată, pentru prevenirea formării poleiului pe străzile principale și secundare unde circulă transportul public, inclusiv pe căile de acces spre suburbii.

La rândul său, Î.M. „Asociația de gospodărire a spațiilor verzi” a intervenit pe parcursul nopții în parcuri și pe alei, pentru combaterea poleiului, cu 4 unități mecanizate și 29 de muncitori, fiind împrăștiați 335 kg sare și 3425 litri de soluție de sare.

Primăria municipiului Chişinău îndeamnă gestionarii/proprietarii de imobile să-şi deszăpezească teritoriile adiacente spaţiilor pe care le administrează.

loading...

Comments are closed.