Peste 30 de mii de persoane au participat la deschiderea sezonului estival la OrheiLand

Sezonul estival a fost inaugurat la OrheiLand în prezența a peste 30 de mii de persoane. La ceremonia de deschidere au participat locuitorii OrheiLand și oaspeți din toată țara. Vizitatorii au fost felicitați călduros cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și a deschiderii parcului de distracții de către conducerea orașului, raionului și reprezentanții blocului „Victorie”, transmite Unimedia.info.

Primarul Tatiana Cociu a deschis sărbătoarea cu un discurs dedicat copiilor și părinților, îndemnându-i să fie fericiți și să se bucure de distracțiile oferite de OrheiLand.

„Vă doresc o copilărie fericită. Vom face tot posibilul ca atunci când veți crește mari, să vă amintiți cu nostalgie de momentele minunate petrecute alături de părinții voștri la OrheiLand. Nu este doar un parc de distracții – este un loc care ne unește, indiferent de vârstă și hobby-uri, și unde visurile devin realitate”, a declarat Tatiana Cociu.

OrheiLand a fost construit la inițiativa și cu sprijinul primarului de onoare al municipiului Orhei, Ilan Șor, care și-a dorit să le ofere tuturor copiilor o copilărie fericită.

„OrheiLand este dotat cu toată infrastructura necesară pentru ca toți vizitatorii, de la mic la mare, să se poată simți confortabil și să se distreze. Cu acest parc ne leagă cea mai frumoasă și mai puternică emoție – copilăria. Sezonul estival la OrheiLand va fi plin de distracție și surprize frumoase”, a declarat Cristina Cojocari.

Pavel Verejanu, fostul primar de Orhei, a remarcat succesul fulminant al parcului de distracții, a cărui faimă a depășit chiar și granițele țării.

„OrheiLand este menit să dăruiască fericire copiilor noștri din toată Moldova și de peste hotare. Aici au venit vizitatori de pe toate cele cinci continente. Copiii nu trebuie să știe despre nevoile adulților, așa că aici totul este gratuit. Îi mulțumesc primarului de onoare al Orheiului, Ilan Șor, care a inițiat acest proiect frumos”, a declarat Pavel Verejanu.

Deputatul și secretarul executiv al blocului „Victoria”, Marina Tauber, a declarat că echipa lui Ilan Șor va continua să investească în calitatea educației și a vieții în Orhei.

„Dragi și iubiți copii și părinți! În numele domnului Ilan Șor, vă mulțumesc pentru faptul că sunteți atât de mulți aici, pentru că asta ne demonstrează că ceea ce facem este important. Voi ne oferiți zâmbete și bucurie. Spre deosebire de alți politicieni, noi nu spunem multe, noi facem”, a spus Marina Tauber.

Președintele partidului politic „Șansă” și reprezentant al blocului „Victorie”, Alexei Lungu, a menționat că Ilan Șor este singurul politician care a demonstrat prin fapte că îi pasă de fericirea și bunăstarea generațiilor tinere.

„La Orhei mă simt acasă, iar cu copiii mă întorc în copilărie. Vă rog să vă aduceți copiii la OrheiLand – lumea copilăriei. Dragi copii, bucurați-vă de copilărie, nu vă grăbiți să creșteți. Au început sărbătorile frumoase, iar cel mai bun loc pentru a le petrece este Orhei”, a spus el.

Despre faptul că OrheiLand reprezintă o adevărată comoară pentru orice copil a spus Irina Bogaciuc, reprezentanta blocului „Victorie”.

„Copii, în acest parc frumos este pus sufletul lui Ilan Mironovici. Totul este făcut pentru ca visurile voastre să devină realitate. Fiți fericiți, copii! Zâmbiți. Copilăria voastră să nu fie marcată de niciun fel de probleme. Fiți fericiți și bucurați-vă de acest parc frumos și de timpul petrecut aici. Părinților voștri – putere, sănătate și veniți cât mai des la noi!”, – a urat ea.

Pentru copii a fost organizat un program creativ variat și interesant, cu participarea unor animatori energici și a mascotei Orheiului – Mr Orhy. În timpul jocurilor interactive și concursurilor distractive ei și-au dat frâu liber imaginației și creativității. Copiii au râs cu poftă, și-au lărgit orizontul cunoașterii, și-au făcut noi prieteni și au creat amintiri prețioase care vor rămâne cu ei toată viața. Evenimentul nu a fost lipsit de surprize dulci. Toți copiii au fost primit înghețată gratuită oferită de echipa blocului „Victorie”. Tinerii iubitori de artă au avut ocazia să picteze.

Seara, a avut loc un concert spectaculos cu participarea unor artiști naționali și internaționali.

SunStroke Project a adus pe scena OrheiLand atmosfera anilor ’90, interpretând hituri mondiale care au bucurat tinerețea mai multor generații.

DoReDos a captivat publicul cu un repertoriu bogat, interpretând atât melodii proprii, cât și hituri ale Uniunii Sovietice, printre care „Ioane Ioane” și „Hutoreanca”.

Surpriza principală a fost Oceana și Burak Yeter, care au creat o atmosferă incredibilă la OrheiLand.

Oceana a urcat pe scenă cu o energie ieșită din comun. Ea a reușit să le ofere oamenilor amintiri nostalgice, emoții minunate și bună dispoziție.

Burak Yeter a fost întâmpinat cu aplauze și urale entuziaste încă de la primele acorduri ale melodiilor. Vocea inimitabilă a lui Burak a fermecat publicul, care a cântat la unison și a dansat energic.

La finalul concertului, artistul a primit în dar de la o fată propriul portret în creion. Impresionat, Burak Yeter i-a mulțumit pentru gestul frumos și i-a dăruit jacheta sa, în care a venit la OrheiLand.

La finalul concertului, primarul de onoare al municipiului Orhei și liderul blocului „Victorie”, Ilan Șor, a adresat un mesaj de felicitare vizitatorilor parcului de distracții.

„În orașe și sate renovăm grădinițele și școlile, construim terenuri de joacă și parcuri de distracții accesibile tuturor. OrheiLand a devenit un astfel de centru de atracție. Suntem mândri de acest proiect, deoarece aduce multă bucurie. Și proiectul GagauziyaLand va fi finalizat în pofida obstacolelor puse de puterea PAS. Astfel de parcuri ar trebui să apară peste tot în țară. Acesta este unul dintre obiectivele noastre pe care îl vom îndeplini cu siguranță”, a dat asigurări Ilan Șor.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii. Explozia de lumini și culori a iluminat cerul, provocând bucuria și admirația publicului. Focurile de artificii au fost însoțite aplauzele entuziaste ale vizitatorilor parcului.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul primarului de onoare al municipiului Orhei și al Liderului blocului „Victorie”, Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share