Peste 400 de cadre didactice din țară vor veni la Chișinău pentru a participa la Forumul Național al Cadrelor Didactice

Peste 400 de cadre didactice din țară vor veni la Chișinău pentru a participa la Forumul Național al Cadrelor Didactice.

Evenimentul este organizat de Președinția Republicii Moldova împreună cu Ministerul Educației și Cercetării și va aduna învățători, profesori, cadre didactice de sprijin, manageri școlari, formatori naționali și locali, tinerii specialiști, precum și studenți ce vor absolvi în acest an universitatea.

Evenimentul va avea loc pe 7 octombrie, ora 9:00, la Mediacor, str. Alexei Mateevici, 60 (intrarea din str. Pușkin).

Participanții la forum vor discuta despre inovații educaționale, oportunități și provocări, despre bunele practici din Republica Moldova și din alte țări, dar și despre cum pot fi acestea preluate și multiplicate, astfel ca fiecare copil din Republica Moldova să-și poată dezvolta potențialul și talentele.

Forumul Național al Cadrelor Didactice este organizat cu sprijinul Proiectului Tehnologiile Viitorului în Moldova, finanțat de USAID, Suedia, Marea Britanie, Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF), Norvegiei, Japoniei, precum și Fundației Orange, în parteneriat cu Universitatea de Stat, Mediacor și Clasa Viitorului.

Total
0
Shares
Total
0
Share