Alte știri

Peste 400 de mame din Spitalul Raional Cahul au beneficiat de cutiile pentru nou născuți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Spitalul Raional din Cahul a fost inclus în campania „O nouă viaţă” iniţiată de Fundaţia Edelweiss, în cadrul căreia proaspetele mămici primesc cutii cu produse necesare îngrijirii bebeluşilor în primele săptămâni de viaţă. Fiecare cutie conţine scutece de unică folosinţă, body-uri din bumbac, produse cosmetice şi medicale, o saltea şi multe alte lucruri extrem de folositoare pentru cei mici.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În patru luni de la extinderea proiectului în cadrul Spitalului din Cahul, peste 380 de tinere familii au primit în dar cutii cu produse de îngrijire pentru bebeluşi, iniţiativa fiind foarte apreciată de mame. „Suntem mulţumite de cadou, e un gest neaşteptat, dar şi foarte plăcut”.
Şi administraţia spitalului consideră că acest proiect este unul binevenit.  „Noi urmăream cu invidie activitatea acestui proiect al Fundaţiei „Edelweiss” şi al domnului Plahotniuc, pentru că alte spitale deja erau parte a proiectului. Părinţii din raion tot au aşteptat cu nerăbdare”, a spus directorul Spitalului Raional din Cahul, Anatolie Malcov.
La un an de la lansarea campaniei, au fost fost dăruite peste 7600 cutii cu produse pentru nou-născuţi. Proiectul  „O nouă viaţă” este desfăşurat deja în patru maternităţi din ţară, iar până în prezent au fost distribuite peste 7.600 de cutii, ceea ce pentru noi, cei din echipa Edelweiss, echivalează cu tot atâtea momente frumoase trăite alături de beneficiarele noastre”, a afirmat directorul executiv al Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc, ”Edelweiss”, Lidia Cucoş.

Campania „O nouă viaţă” este inspirată din programe naţionale implementate de mulţi ani în state dezvoltate precum Finlanda şi Canada.

loading...

Comments are closed.