Actualitate

Peste 670 de persoane s-au imunizat anti-COVID-19 în cadrului maratonului de la Căuşeni

Pinterest LinkedIn Tumblr

673 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19, în cadrul maratonului de vaccinare care a avut loc sâmbătă în raionul Căuşeni.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, 195 persoane au fost imunizate cu prima doză şi 478 persoane au fost imunizate cu a doua doză, fiind vorba de persoanele care au fost vaccinate cu prima doză în cadrul maratonului care a avut loc la Căuşeni pe 24 iulie curent.

Cei care au ales să îşi protejeze sănătatea şi să prevină riscurile grave asociate cu infecţia COVID-19, li s-a pus la dispoziţie vaccinurile împotriva COVID-19 – Pfizer BioNTech, Johnson & Johnson, Astra Zeneca, Sinovac şi Sinopharm.

Maratonul de vaccinare s-a desfăşurat la Centrul pentru Tineret şi Sport din or. Căuşeni şi în Punctele de vaccinare a Centrelor de Sănătate Căuşeni, Copanca, Căinari şi Taraclia, în intervalul orar 08.00-17.00, fiind organizat de Centrul de Sănătate Publică Căuşeni, Centrul de Sănătate Căuşeni şi Spitalul Raional „Ana şi Alexandru”, cu suportul autorităţilor publice locale.

loading...

Comments are closed.