Alte știri

FOTO. Petrecere într-un restaurant de lux din capitală: Duhovnicul Mănăstirii Ciuflea își sărbătorește aniversarea de 50 de ani

Pinterest LinkedIn Tumblr

Arhimandritul Nicolae (Roșca), duhovnic-administrator al Mănăstirii „Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron” – Ciuflea și președinte al Sectorului Sinodal Activitate Pastorală în MAI și Organele de Drept, dă o petrecere într-un local de lux din capitală cu ocazia aniversării a 50 de ani.

După ce în dimineața zilei de astăzi, 16 august, a fost oficiat un „serviciu divin praznical” la Mănăsirea Ciuflea cu prilejul zilei de naștere, către ora 13.00, în apropierea restaurantului Capitoles Park amplasat în parcul Valea Trandafirilor au fost parcate mai multe automobile scumpe, iar oaspeții preotului s-au îndreptat spre local, acolo unde accesul persoanelor străine este interzis, fiind supravegheat de poliție și paznici, scrie ZdG.

Potrivit sursei citate, acum două zile, la 14 august, arhimandritul a avut o întrevedere cu ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove. Pe site-ul Mitropoliei, este precizat că în cadrul întrevederii au fost discutate aspecte organizatorice cu privire la „oficierea Serviciului divin praznical din data de 16 august la Mănăstirea Sf. Mare Mucenic Teodor Tiron – Ciuflea, cu prilejul aniversării a 50 de ani din ziua nașterii Părintelui Arhimandrit Nicolae”, însă nu se spune nimic despre o petrecere organizată la un restaurant de lux din capitală cu această ocazie.

loading...

Comments are closed.