Actual

PG anunță că va adopta soluții doar în baza legii, indiferent de presiunile generate de unele forțe politice

Pinterest LinkedIn Tumblr

Procuratura Generala apreciază pozitiv orice punct de vedere sau manifestație care se desfășoară civilizat, democratic şi pașnic. Este un drept constituțional garantat, prin care cetăţenii îşi pot exprima liber opiniile şi eventual – nemulțumirile.

Atunci, însă, când unele formațiuni politice aleg calea flashmob-urilor în lupta pentru relevanță politică acest lucru nu poate fi luat în serios.

Procuratura este independentă de celelalte puteri în stat și rămâne fermă pe poziția de a adopta soluții şi hotărâri doar în baza unor probe pertinente, indiferent de formele de presiune generate de unele elemente politice.

Pentru cei care pretind că întruchipează democrația autentică le explicăm că, dezacordul cu soluțiile organelor judiciare poate fi manifestat mai eficient, în limitele cadrului legal, cu utilizarea instrumentarului procesual-penal, controlului ierarhic superior și celui judiciar. Doar așa vor avea posibilitatea să-și prezinte argumentele și raționamentele logico-juridice care evident că, diferă de sloganele populiste exprimate prin flashmob-uri.

loading...

Comments are closed.