Alte știri

Plante de cânepă uscată, depistate în gospodăria unui bărbat din Volintiri, raionul Ștefan Vodă

Pinterest LinkedIn Tumblr

În podul casei unui locuitor al satului Volintiri, raionul Ștefan Vodă, polițiștii de frontieră au depistat cânepă uscată, pe care proprietarul gospodăriei o folosea pentru uz personal.

Ofițerii de investigații ai Direcției regionale EST au intrat în posesia informațiilor precum că un conațional se ocupă cu plantarea și păstrarea unor cantități de canabis. În acest sens, săptămâna curentă au fost realizate măsuri de investigații speciale pe linia deconspirării ilegalității sesizate. Ca urmare a percheziției efectuate la domiciliul unui cetățean moldovean de 46 de ani, polițiștii de frontieră au depistat în podul casei sale 62 de fire de plante asemănătoare cu cânepa. Lotul de canabis se afla în faza de uscare, însă s-a observat că a fost bine îngrijită și păstrată. La cele depistate, bărbatul a ezitat să dea vreo explicație, doar că era pentru uz personal.

Pe cazul dat, polițiștii de frontieră continuă cercetările, iar dacă vinovăția persoanei va fi dovedită, aceasta riscă o pedeapsă maximă de până la 6 ani închisoare.

Citește și: Mii de plante de cânepă, depistate de polițiști într-o localitate din Cantemir

loading...

Comments are closed.