Politic

Platforma DA a lansat campania naţională „Un Milion de Mâini”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Platforma Demnitate şi Adevăr a lansat astăzi campania naţională „Un Milion de Mâini”. Conducerea formaţiunii spune că prin intermediul ei vrea să cunoască Moldova adevărată şi să o facă cunoscută lumii întregi.

Liderul PDA, Andrei Năstase, a menționat că, odată cu lansarea acestei campanii, membrii PDA vor merge în satele, orașele și Diaspora pentru a discuta probleme și a găsi soluții.

„Ne propunem să ajungem la mai mulți cetățeni din țară și din afara ei, indiferent unde se află. Mai nou, în campania noastră vom continua să străbatem ulițele satelor noastre și vom merge la oameni acasă chiar să discutăm problemele lor și să găsim soluții. Începând de astăzi, echipele noastre vor fi pe întreg teritoriul țării. Personal, voi merge la aceste întâlniri. Fac un îndemn către cei care ne susțin să ne găsească la sediu, pe pagina noastră web sau facebook pentru a afla mai multe detalii. Vom cunoaște Moldova adevărată și o vom face cunoscută!”, a spus Andrei Năstase.

Totodată, prin campania „Un Milion de Mâini” vor fi promovate valorile democratice, iar tinerii şi femeile vor fi încurajaţi să se implice mai mult în politică, spun reprezentanţii Platformei DA.

„Puţini dintre noi ştiu că anume tinerii sunt cei care stau la baza mişcării protestatare. Anume tinerii, mulţi dintre care îi avem aici lângă mine, au fost motivul care a pornit mişcarea protestatară, alături de care s-au apropiat oameni de cea mai înaltă calitate şi astfel a fost constituită Platforma Demnitate şi Adevăr. Acum doi ani şi ceva mă aflam pe aceste trepte. Tineţi minte criza financiară, furtul miliardului din 2015, uite că în ianuarie 2015 am ieşit aici în stradă. Simţeam că după acel furt era o linişte mortală. Nimeni nu spunea nimic. Aşa că am hotărât să ieşim aici, în scuarul Catedralei, iar alături de noi au ieşit sute de oameni. Mulţi atunci ne-au spus nu are nicio şansă, plecaţi acasă, liniştiţi-vă. Spre dezamăgirea guvernării, mulţi ne-au zis „bravo, mergeţi înainte!”. Uite aşa a început tot. Am înţeles că în liniştea care era atunci mocnea furia poporului şi poporul s-a ridicat într-un mod paşnic şi democratic”, a menţionat şi vicepreşedintele Platformei DA, Liviu Vovc.

 

loading...

Write A Comment