Platforma DA rămâne fără candidat la Hîncești? Mihail Druță: “Eu n-am statut de candidat electoral al PPDA”

Mihail Druță, Mihail Druță Hîncești, candidatul Platformei DA de la Hîncești, alegeri Hîncești, alegeri circumscripția 38, Olesea Stamate, candidatul PAS pentru alegerile din Hîncești, Maia Sandu, Andrei Năstase, alegeri 2020, A2020

Platforma DA pare că nu mai are un candidat pentru funcția de deputat la alegerile repetate din circumscripția 38, Hîncești. Cel puțin asta reiese dintr-un comentariu făcut de Mihail Druță pentru “Radar Politic”

Autorul proiectului “Radar Politic” a creat un sondaj pentru a vedea cine dintre Mihail Druță și Olesea Stamate ar avea mai multe șanse la alegerile de la Hîncești. Și asta după ce lidera PAS, Maia Sandu, a declarat într-o conferință de presă că Druță ar fi candidatul Platformei DA, iar Stamate este candidatul PAS.

Mihail Druță a contactat autorul proiectului, declarând că dânsul nu are statut de candidat electoral al PPDA.

“Eu pot afirma doar atât:
La momentul actual, eu nu am statutul de candidat electoral al Platformei DA, dar nici a oricărei alte formațiuni politice.”, a declarat Mihail Druță pentru Radar Politic. 


Iar deputatul PPDA, Alexandru Slusari, a scris pe Facebook că Druță ar accepta să fie candidat, dacă ar fi susținut și de alte formațiuni politice.

“Știrea precum că Mihai Druță este candidatul Platformei DA poate fi considerată corectă doar în cazul în care aceasta oferta este acceptată de celelalte formațiuni de centru-dreapta sau măcar de o parte din ele”, a precizat Alexandru Slusari.

Telegraph.md amintește că Platforma Demnitate și Adevăr a anunțat că nu o va susține pe Olesea Stamate în cadrul alegerilor parlamentare anticipate pe circumscripția uninominală Hîncești și optează pentru candidatura lui Mihai Druță.

Total
0
Shares
Total
0
Share