Pleacă Neymar de la PSG? Brazilianul ar putea ajunge la Liverpool

Neymar, PSG

Neymar Jr (27 de ani) pare decis să plece de la PSG în vara viitoare, iar cotidianul Le Parisien anunță că brazilianul ar putea ajunge la Liverpool, scrie Jurnal.md

Starul PSG-ului a vrut cu orice preț să semneze cu FC Barcelona în acest an, dar mutarea nu s-a concretizat. Acum, presa din Franța anunță că Liverpool ar fi interesată să-l achiziționeze pe Neymar Jr. Conform sursei citate, oficialii PSG-ului sunt dispuși să-l cedeze pe Neymar Jr, numai în cazul în care Kylian Mbappe rămâne sub comanda lui Tuchel.

PSG nu vrea să-i piardă pe Neymar și Mbappe, șeicii fiind dispuși să renunțe la o singură vedetă în vara anului viitor. Dacă Mbappe va primi vreo ofertă astronomică la vară, Neymar va fi nevoit să rămână în continuare la Paris. Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022, dar nu pare convins să semneze prelungirea. Contractul lui Neymar expiră de asemenea în 2022, dar brazilianul nu mai are același statut pe care îl avea la Paris în urmă cu doi ani, când a fost transferat.

Cotat la 180 de milioane de euro, Neymar Jr a evoluat în 67 de meciuri oficiale pentru PSG, reușind să marcheze 57 de goluri și să paseze decisiv în 30 de rânduri. Accidentările i-au dat bătăi de cap brazilianului de când a ajuns la Paris.

Citește și: FOTO // Jurnaliștii și politicienii se alătură campaniei sociale „Fotbal în școli”

Total
0
Shares
Total
0
Share