PNM, amendat cu 65 000 lei de CEC: Cât de încurajator este să fii astăzi corect și transparent în activitatea politică?

Partidul Național Moldovenesc (PNM) a făcut publică hotărârea Comisiei Electorale Centrale (CEC), prin care formațiunea a fost sancționată cu suma de 65 000 de lei, conform prevederilor articolului 31 alineatul (1) din Legea 294/2007.

Președintele PNM, Dragoș Galbur, a subliniat că partidul își reafirmă ferm angajamentul pentru transparență și corectitudine în gestionarea financiară, precum și respectul față de toate reglementările legale în vigoare. Cu toate acestea, Galbur a adăugat că sancțiunea aplicată este rezultatul unei interpretări pe care intenționează să o conteste pe cale legală.

În acest sens, PNM a anunțat că va depune o cerere prealabilă la CEC, urmând ca apoi să conteste decizia în instanță, în conformitate cu procedurile legale. Dragoș Galbur a subliniat că partidul va face tot ce este necesar pentru a-și apăra drepturile și onoarea și pentru a clarifica situația în cauză.

”Cât de încurajator este să fii astăzi corect și transparent în activitatea politică?

Partidul Național Moldovenesc (PNM) a luat act de hotărârea Comisiei Electorale Centrale (CEC), prin care PNM a fost sancționat cu 65.000 lei, în conformitate cu art. 31 alin. (1) din Legea 294/2007.

PNM își reafirmă angajamentul de a menține transparența și corectitudinea în gestionarea financiară și de a respecta toate reglementările legale în vigoare. Considerăm că această sancțiune este rezultatul unei interpretări pe care intenționăm să o contestăm pe cale legală.

În acest context, vom depune o cerere prealabilă la CEC și, ulterior, vom contesta decizia în instanță, în conformitate cu procedurile legale. Ne vom apăra drepturile și onoarea până la urmă, pentru a clarifica această situație”, a declarat Galbur.

Total
0
Shares
Total
0
Share