Social

Poliția a reținut doi suspecți implicați în cel puțin trei cazuri de FURT din automobile

Pinterest LinkedIn Tumblr

Doi bărbaţi cu vârstele de 19 şi 36 de ani, originari din mun. Chişinău şi or. Drochia au fost reţinuţi pentru comiterea mai multor furturi din automobile. Aceştia anterior s-au dovedit a fi judecaţi pentru infracţiuni similare, scrie TVR Moldova.

În cadrul investigaţiilor poliţiştii au stabilit cu certitudine complicitatea indivizilor în cel puţin trei cazuri de sustragere din automobile. Indivizii au pătruns în automobilele de model ,,Mercedes Sprinter”, ,,Dacia Logan” şi ,,Wolksvagen Golf”, parcate pe str. M. Drăgan, de unde au sustras mai multe accesorii, o cameră de bord şi un player audio, cauzând proprietarilor un prejudiciu în sumă totală de 20 175 lei.

Astfel în urma măsurilor de investigaţie indivizii au fost localizaţi, reţinuţi şi escortaţi la inspectorat pentru audieri. În cadrul acţiunilor procesual penale aceştia şi-au recunoscut vinovăţia totodată comunicând că bunurile şi accesoriile sustrase le vindeau taximetriştilor, obţinând un profit.

Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore în Izolatorul de detenţie provizorie al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi sunt cercetaţi penal pentru furt. Conform legislaţie in vigoare aceştia riscă amendă în mărime de până la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 ore sau închisoare de până la 4 ani.

De asemenea forţele de ordine examinează versiunea, privind implicarea acestora şi în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul mun. Chişinău.

loading...

Comments are closed.