Poliția cere sprijinul cetățenilor în depistarea unei fete de 14 ani din Dubăsari

Poliția a lansat un apel către cetățeni pentru a ajuta la găsirea unei fete în vârstă de 14 ani, care a dispărut în mod misterios pe 2 septembrie. Minora, originară din satul Oxentea, a părăsit domiciliul în timpul nopții și, de atunci, locul ei de aflarea rămâne necunoscut.

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, fata dispărută are părul blond de lungime medie, ochi căprui, înălțimea de 1.62 metri și o corpolență medie. În momentul dispariției sale, purta o cămașă roșie cu dungi și pantaloni scurți negri, fiind încălțată în șlapi.

Îngrijorarea cu privire la siguranța minorei crește pe zi ce trece, iar autoritățile cer cu insistență ajutorul comunității. Persoanele care au informații despre locul unde ar putea fi găsită această fată sunt rugate să contacteze imediat autoritățile la numărul de urgență 112 sau la numărul de telefon dedicat pentru această situație, 078870410.

Familia și prietenii minorei sunt în așteptarea unor vești și se roagă pentru ca aceasta să fie găsită în siguranță. Poliția și autoritățile locale desfășoară acum operațiuni extinse de căutare pentru a rezolva acest caz și pentru a o aduce pe fată înapoi la familia ei.

Total
0
Shares
Total
0
Share