Poliția germană a găsit 4 cetățeni ai Republicii Moldova care lucrau ilegal într-un hotel de 5 stele din Munchen

O razie a poliției germane la 163 de hoteluri și pensiuni din toată Germania a dus la descoperirea a 81 de cazuri suspecte de angajare la negru, din care nouă persoane se aflau în țară ilegal. „Patru dintre aceștia sunt ilegali din Republica Moldova, care au fost găsiți lucrând într-un hotel de 5 stele cu preț foarte mare”, a spus Marie Müller, purtătorul de cuvânt al vamei germane, scrie Mold-street.com

Potrivit cotidianului german Bild, cei patru moldoveni făceau curățenie la hotelul „Rosewood” de pe Prannerstrasse din Munchen.

În timpul inspecției, vama a verificat dacă angajatorii își îndeplineau obligațiile de securitate socială, angajează lucrători ilegali și plătesc salariul minim.

„Hotelul „Rosewood” din München este unul dintre cele mai bune din Germania. Dar și aici, nu tot ce strălucește este aur!”, scriu cei de la Bild, citat de mold-street.com.

„Cea mai bună suită este disponibilă pentru 28.000 de euro, camere de la 700 de euro pe noapte – chiar și micul dejun normal costă 28 de euro. Asta înseamnă că prețurile sunt mai mari decât în ​​alte hoteluri de lux. Ceea ce face ca „Rosewood” să fie probabil cel mai scump hotel din Germania”, constată tabloidul.

Total
0
Shares
Total
0
Share