Actual

Poliția limitează accesul în centrul Chișinăului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Republica Moldova va fi vizitată de o delegație oficială. În acest sens, Inspectoratul General al Poliției informează că, în baza Dispoziției Primăriei municipiului Chișinău, în perioada 28 februarie ora 08.00 – 2 martie ora 18.00, în centrul capitalei și străzile adiacente este limitat și interzis accesul vehiculelor și a persoanelor pentru desfășurarea întrunirilor și a manifestărilor în masă.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Reprezentanții forțelor de ordine se vor afla la datorie în scopul asigurării ordinii publice și securității circulației rutiere.

În acest sens, Poliția solicită tuturor cetăţenilor să adopte un comportament civilizat, să se subordoneze necondiționat cerințelor legale ale forțelor de ordine, inclusiv să evite conflictele de orice natură.

Informăm conducatorii auto, dar și pietonii că, în contextul protocoalelor oficiale, traficul pe o mare parte din arterele principale ale Chişinăului ar putea fi îngreunat.

În acest sens solicităm şoferilor să nu parcheze automobilele pe principalele artere ale oraşului pe întreaga durată a vizitei oficiale.

loading...

Comments are closed.