Social

Poliția Națională a reacționat la omorul dintr-un bar din Cantemir! Au fost identificate trei persoane, 2 reținute al treilea dat în căutare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția Republicii Moldova, printr-un comunicat de presă a anunțat că în legătură cu informația apărută pe rețele de socializare precum că „Un tânăr din orașul Cantemir, a decedat după ce a fost bătut, iar suspecții s-ar fi aflat în libertate, au fost luate măsuri. 

La 24 iunie curent, în adresa  IP Cantemir, a fost înregistrată informația telefonică precum că la Spitalul raional a fost internat un tânăr de 27 de ani, în stare gravă, iar în urma leziunilor cauzate, victima a decedat. Pe faptul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 287 al. 2 (Huliganism) și art. 151 al. 4 (Vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății care au provocat decesul victimei).

În urma măsurilor întreprinse, poliția a stabilit că tânărul a fost agresat fizic într-un local din orașul Cantemir, de către un grup de persoane. Aceștea, s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Cantemir, cu vârsta cuprinsă între 18 și 23 de ani.

La moment, poliția a reținut doi dintre agresori, în privința unuia fiind eliberat un mandat de arest, iar celălalt a fost reținut pentru 72 de ore. Cel de-al treilea suspect se eschivează de la organul de urmărire penală și urmează să fie anunțat în căutare.

Actualmente, forțele de ordine întreprind măsuri pentru stabilirea locului aflării și reținerea suspectului.

Dacă li se va dovedi vinovăția, suspecții riscă închisoare de la 12 la 15 ani.

loading...

Comments are closed.