Social

Poliția Republicii Moldova s-a sesizat și a început cercetările cu privire la imaginile în care doi tineri au fost impuși să-și taie părul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția Republicii Moldova s-a sesizat cu privire la actul violent ce a fost postat ieri pe internet în care doi tineri cu părul lung sunt umiliți și forțați să își taie părul, anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă postat pe pagina de Facebook al Poliției Republicii Moldova.

În comunicat se precizează că la 10 august, poliția din Călărași a intrat în posesia unor imagini, unde mai mulți indivizi înjură și agresează verbal și fizic, doi tineri pentru că au părul lung. De asemenea, în imagini se arată cum celor doi au fost tunși forțat de un grup de persoane necunoscute.

Astfel, polițiștii din Călărași s-au sesizat și au început cercetările. Ca rezultat, poliția a stabilit că incidentul ar fi avut loc în luna iulie curent, la o benzinărie din orașul Călărași. De asemenea, au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, suspectați că ar fi implicați în acest caz.

La moment a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele și atrage la raspundere conform legii persoanele suspecte.

De asemenea,Poliția face apel la persoanele care au avut de suferit să se prezinte la Poliție pentru a depune plângere.

Amintim că ieri pe internet au apărut imagini în care doi tineri au fost umiliți și impuși să își taie părul prea lung în opinia unui grup de oameni într-o benzinărie din Călărași.

loading...

Comments are closed.