Alte știri

Poliția solicită participanților la protest să respecte legea! „Nu poate fi considerat un protest pașnic când se admit încălcări de ordine si siguranță publică”!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În legătură cu protestul care se desfășoară astăzi, 17 decembrie, în centrul capitalei, Poliția este la datorie pentru a asigura ordinea publică, circulația rutieră, precum și monitorizarea respectării regulilor de prevenire a infectării cu virusul COVID-19.

Oamenii legii îndeamnă repetat toți participanții să protesteze pașnic și civilizat, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, să evite altercațiile și violența, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine pentru ca acțiunile să se desfăşoare în condiţii optime.

Poliţia nu are scopul de îngrădire a dreptului cetățenilor la exprimare, dar acesta urmează a fi asumat responsabil, fără a fi încălcate drepturile şi libertăţile altor persoane.

Menționăm că toate acțiunile ilegale vor fi înregistrate, astfel intervenim către organizatori și participanți să dea dovadă de maximă responsabilitate pentru buna desfășurare a manifestației și asigurarea respectării normelor legale privind întrunirile.

În această perioadă extrem de dificilă, prioritatea noastră este siguranța comunității și vom arăta, întotdeauna, toleranța zero față de faptele antisociale.

loading...

Comments are closed.