Alte știri

Polițiștii au deconspirat o sală de sport ce continua să activeze în ciuda interdicțiilor impuse de epidemie

Pinterest LinkedIn Tumblr

În plină pandemie, în timp ce autoritățile au întreprins un șir de măsuri pentru protejarea cetățenilor, administratorul unei săli de forță din Chișinău a decis să-și deschidă ușile pentru clienții fideli.

Cazul respectiv a fost documentat de angajații Inspectoratului național de investigații al Inspectoratului General al Poliției.

În interiorul sălii sportive aveau acces doar clienţii fideli, care anunțau administratorul despre ulterioarele vizite printr-un apel telefonic.

Sala de forță activa contrar Hotărârii nr.8 din data de 15 martie 2020 a Comisiei naționale  extraordinară de sănătate publică și punctului 44 din dispoziția nr.4 din 24.03.2020 a Comisiei situații excepționale, care prevede că activitatea sălilor de sport, centrelor sportive, sălilor de fitnes etc. se sistează pe perioada stării de urgență.

Reprezentantului sălii de forță i-a fost întocmit un proces-verbal de cercetare la fața locului, fiind sancționat cu 75 de mii de lei.

Inspectoratul General al Poliției amintește cetățenilor că măsurile impuse de autorități sunt pentru protejarea vieții și a sănătății lor și îi îndeamnă să nu se expună riscului și să se conformeze restricțiilor aplicate.

Citește și: Medicii din localitățile-focar de COVID-19 ar putea fi asigurați cu hrană, cazare și transport

loading...

Comments are closed.