Social

Polițiștii au identificat și reținut doi suspecți în cazul tânărului de 21 de ani, găsit mort în parcul Valea Trandafirilor din capitală

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițiștii din Chișinău au identificat și reținut marți seara doi suspecți în cazul tânărului de 21 de ani, găsit mort în parcul Valea Trandafirilor din capitală. Este vorba despre doi tineri de 20 de ani, care au fost plasați în arest preventiv pentru 72 de ore, scrie replicamedia.md

Informația a fost confirmată pentru Replica Media de către ofițerul de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Svetlana Scripnic. Aceasta a menționat că polițiștii întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală și investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor care au dus la comiterea crimei, fără să dea alte detalii.

În timp ce poliția evită să ofere mai multe informații despre acest caz, canalul de Telegram Ungureanu 112 scrie, citând surse apropiate anchetei, că suspecții ar fi doi militari de la Brigada Militară.

„Cei doi, originari din municipiul Chișinău (unul din Colonița), au fost turnați de către două tinere care au fost reținute la amiază. Ambii au petrecut în „armată” opt luni, iar crima ar fi comis-o în noaptea de duminică spre luni”, scrie Ungureanu 112.

Potrivit sursei, lanțul descoperirii crimei a pornit după ce lângă cadavrul tânărului ar fi fost depistat un bon de plată de la un magazin din capitală. Ulterior, în baza imaginilor surprinse de către camerele de supraveghere, victima ar fi fost observată în compania altor tineri, printre care și cei doi militari.

După ce au fost găsiți, în telefonul unuia dintre suspecți polițiștii au descoperit că în seara crimei acesta ar fi căutat pe internet ce prevede Codul Penal pentru omor.

Amintim că în dimineața zilei de luni, 3 ianuarie, în apropiere de lacul din Valea Trandafirilor din capitală, a fost descoperit cadavrul unui tânăr de 21 de ani, cu multiple semne de moarte violentă.

loading...

Comments are closed.