Polițiștii de frontieră au descoperit și ridicat aproximativ 2500 de pachete cu ţigări de contrabandă

În rezultatul acționării în comun, polițiștii de frontieră și colegii din România au descoperit și ridicat în vederea confiscării aproximativ 2500 de pachete cu ţigări de contrabandă.

În data de 20 decembrie a.c., ca urmare a schimbului de date între autorităţile de frontieră moldo-române, a fost organizată o acţiune punctuală pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de contrabandă, în zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani (RM) și Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani (RO).

Ca urmare a activităţilor poliţieneşti desfăşurate pe ambele maluri ale râului Prut, au fost descoperite două colete cu ţigarete, unul pe teritoriul R. Moldova şi celălalt pe teritoriul României. La inventarierea coletelor, a fost descoperită în total cantitatea de 49800 de ţigări (2490 de pachete), care a fost ridicată de poliţişti, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Reprezentanţii celor două state vor colabora şi în viitor şi vor lua toate măsurile necesare pentru a păstra un climat de ordine şi siguranţă la frontiera comună.

Total
0
Shares
Total
0
Share