Polițiștii de frontieră au indisponibilizat un camion din Ucraina

Un șofer de camion este documentat de polițiștii de frontieră pentru aplicarea ilegală a unei plăcuțe de înmatriculare la vehiculul condus. Cazul a fost înregistrat ieri, 13 decembrie 2023, în punctul de trecere a frontierei Vulcănești.

Itinerarul de deplasare a unui cetățean al Ucrainei, care conducea un camion, a fost întrerupt după ce polițista de frontieră a depistat că numărul caroseriei nu coincide cu cel din certificatul de înmatriculare. Și anume, numărul șasiului ștanțat pentru cap tractor era diferit față de cel indicat în documentul oficial.

În cadrul audierilor, șoferul de 43 de ani a declarat că schimbase plăcuța de înmatriculare pentru cap tractor, deoarece camionul a fost implicat într-un accident rutier și necesita reparații.

Pe numele bărbatului a fost întocmit proces verbal de constatare unei ilegalități. Camionul, cu numere ucrainene, a fost indisponibilizat până la finalul anchetei. Între timp se va efectua expertiza tehnică, iar în dependență de rezultatul acesteia se va face încadrarea juridică a faptei.

Total
0
Shares
Total
0
Share