Social

Polițiștii de frontieră au sigilat un Mercedes Benz SL350, cu numere de înmatriculare ucrainene

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un cetățean străin este documentat pentru modificarea numărului de pe șasiul autoturismului personal. Până la elucidarea circumstanțelor și expertizei tehnice, mașina a fost parcată pe teritoriul SPF Leușeni.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Ieri, 25 septembrie 2022, în punctul de trecere a frontierei Leușeni s-a prezentat cetățeanul ucrainean de 44 de ani, pe direcția ieșire din Moldova. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism de model Mercedes Benz SL350, cu numere de înmatriculare ucrainene. La solicitarea polițiștilor de frontieră bărbatul a oferit actele necesare pentru a se legitima. În timpul examinării actelor și unității de transport, angajații Poliției de Frontieră au observat că numărul de identificare al autoturismului prezintă suspecții. Urmare a verificărilor suplimentare s-a constatat modificarea numărului VIN cod, fapt ce confirmă necorespunderea numărului de înregistrare cu cel din certificatul de înmatriculare.

Supus audierii, străinul nu ar fi știut despre cele depistate, fiind dispus să colaboreze cu polițiștii de frontieră pentru elucidarea cazului. În rezultat, certificatul de înmatriculare a fost ridicat și mașina indisponibilizată. Cetățeanul a făcut cale întoarsă de la frontieră.

loading...

Comments are closed.