Alte știri

Polițiștii din Ocnița caută o fetiță de doar 3 ani, dispărută astăzi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Toate grupele de reacționare operativă din cadrul IP Ocniţa la această oră interprind măsuri speciale de căutare a unui fetițe de numai trei anișori care a dispărut fără urmă în această după-amiază, în jurul orei 15:30, în orașul Otaci (orășel din r. Ocnița), scrie jurnalistul Vadim Ungureanu pe canalul său de Telegram.

Fetița a fost lăsată de părinți în grija bunicului, iar în timp ce se juca în curtea casei, fiind lăsată fără supraveghere, a plecat de la domiciliul într-o direcţie necunoscută şi până în prezent locul aflarii ultimei nu este stabilit.

Oamenii legii verifică străzile din oraș, fâșiile forestiere și câmpiile din preajma orașului, pentru a o găsi pe micuță, scrie Deschide.md

ULTIMA ORĂ // Poliția a publicat fotografia fetiței din Otaci, dispărută astăzi. Oamenii legii solicită ajutorul cetățenilor

Amintim că Poliția a anunțat astăzi și căutarea unei tinere din Căușeni.

“La sfârșitul lunii noiembrie curent, o tânără de 26 de ani a plecat de la domiciliul mamei sale, din satul Chircăiești, raionul Căușeni, și până la moment nu se cunoaște locul aflării acesteia.

Inițial, femeia i-ar fi spus mamei că intenționează să plece la o fermă de vite din regiunea orașului Bălți pentru a se angaja la muncă. La momentul plecării de acasă ea și-ar fi luat și încălțăminte de iarnă de schimb”, a transmis Poliția.

Tânăra din imagine a dispărut fără urmă. Poliția face apel la ajutorul cetățenilor pentru a o putea găsi

loading...

Comments are closed.