Social

Polițiștii din Soroca vin repetat cu un șir de recomandări pentru siguranța participanților la traficul rutier

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe întreg teritoriul raionului Soroca, în cadrul campaniei locale ” Stop alcool! Viața are prioritate!”, polițiștii continuă să desfăşoare măsuri preventiv – profilactice orientate în prevenirea accidentelor rutiere cu implicarea transportului cu tracţiune animală.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În aceste măsuri sunt antrenați poliţiștii din Soroca, care întreprind acţiuni în vederea asigurării respectării necondiţionate a exigenţelor Regulamentului circulaţiei rutiere de către deţinătorii şi conducătorii de mijloace hipomobile.

Oamenii legii monitorizează și supraveghează procesul de echipare a vehiculelor din această categorie de transport conform regulamentului (în faţă cu catadioptri de culoare albă, pe lateral de culoare portocalie, în spate de culoare roşie; cu vestă de protecţie – avertizare fluorescent – reflectorizantă; steguleţe roşii; pană pentru împiedicarea roţii);

În cadrul acțiunilor de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea transportului hipomobil, polițiștii vor organiza și în continuare întâlniri cu proprietarii vehiculelor în vederea desfăşurării convorbirilor cu caracter educativ – rutier şi verificării transportului în vederea dotării cu mijloace tehnice de semnalizare.

loading...

Comments are closed.