Social

Polițistul care l-a reținut pe șeful externelor de la Comrat a fost dat afară

Pinterest LinkedIn Tumblr

Unul dintre cei doi polițiști care l-au reținut în noaptea zilei de 5 noiembrie la Comrat pe șeful Departamentul relații externe din cadrul Comitetului Executiv al UTA Găgăuzia, Vitalii Vlah, a fost dat afară din Poliție la o lună după incident, fără a i se comunica motivele concedierii. Este vorba de fostul angajat al Inspectoratului de Poliție Comrat, Ivan Kirilov, care a declarat pentru DESCHIDE.MD că este sigur că concedierea sa e o pedeapsă pentru că l-a reținut pe Vlah.

„Pe Vitalii Vlah l-am reținut în noiembrie, iar, în decembrie, de la lucru m-au anunțat că nu știu de unde a venit nu știu ce ordin și m-au eliberat. Eu m-am adresat la Procuratură și n-am să las așa lucrurile până nu o să fiu îndreptățit”, a spus Kirilov.

Acesta a precizat că nu este prima oară când Vlah conduce beat și cu viteză excesivă prin Găgăuzia.

„Toți se tem și niciodată nimeni nimic n-a spus. Chiar și în seara în care eu cu colegul meu l-am reținut, acesta a început să înjure spunând că echipajul poliției trebuie să-l însoțească pe drumuri nu să-l oprească”, a mai spus fostul angajat al IP.

Kirilov a mai spus că, cel mai probabil, în acest caz este implicat și procurorul general al Găgăuziei, Ruslan Caraivan, care-l ajută pe Vlah să scape basma curată.

loading...

Comments are closed.