Externe

Polițistul Erou al Franței și-a îndeplinit cel mai mare vis înainte de moarte! S-a căsătorit cu doar câteva ore înainte să-și dea ultima suflare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Polițistul erou din Franța s-a căsătorit pe patul morții. Iubita lui a plâns pe tot parcursul ceremoniei. Polițistul erou al Franței, împușcat mortal de un jihadist, când s-a oferit să fie el luat ostatic în locul unei femei, s-a căsătorit cu doar câteva ore înainte de a muri pe patul de spital.

Colonelul Arnaud Beltrame, în vârstă de 45 de ani, s-a oferit să fie el ostatic în locul unei femei, când un extremist de origine marocană a lansat un atac armat asupra unui supermarket din Trebes, în apropierea orașului Touluse, scrie The Sun.

Polițistul și partenera lui, Marielle, au spus ”da”, chiar dacă el își dădea ultima suflare pe patul de moarte, într-un spital din Carcassonne, în sud-vestul țării.

Mireasa lui a plâns în timpul ceremoniei, când preotul spunea rugăciunile în cadrul unei ceremonii catolice, înainte ca polițistul erou să moară din cauza rănilor provocate de gloanțe.

Cuplul plănuia să se căstorească într-o biserică în luna iunie, după ce s-a întâlnit într-o biserică din Franța, în 2016.

Un preot, identificat drept Părintele Jean-Baptiste, a declarat sâmbătă că cei doi au petrecut ”30 de ore pregătindu-se pentru ceremonia de căsătorie”.

I-am dat lui binecuvântarea de căsătorie și binecuvântarea de moarte”, a declarat preotul, care-l caracterizează pe polițist drept ”un om extrem de inteligent și curajos”.

După căsătorie, bărbatul a fost dus direct în sala de operație, unde medicii chirurgi au încercat toată noaptea să-l salveze, dar, din nefericire, el a pierdut lupta cu viața.

loading...

Comments are closed.