Alte știri

Pompierii din Telenești au primit distincții pentru salvarea unui om peste care a căzut un mal de pământ

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 10 iulie, conducerea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență a menționat cu distincții și medalii mai mulți salvatori  din cadrul Unității salvatori și pompieri Telenești care au participat în misiunea de salvare a unui bărbat peste care a căzut un mal de pământ,  în timp ce efectua lucrări pe un șantier din orașul Telenești.

Echipa de salvatori care a intervenit la fața locului a reușit să recupereze cu succes de sub pământ bărbatul, care datorită angajaților IGSU a rămas în viață. În acest context, șeful IGSU, general – maior Mihail Harabagiu, le-a înmânat pompierilor distincții și mențiuni. Salvatorii au fost decorați cu „Medalia Comemorativă 30 de ani IGSU”, Insigna IGSU „Salvator Eminent”, dar și cadou de preț.

Diplome au fost acordate și de cătrepreședintele raionului Telenești, Mariana Ombun, care a participat în cadrul evenimentului.  Șeful IGSU a mulțumit echipa care a efectuat misiunea de salvare pentru dedicație  și curaj, menționând sacrificiul de care dau dovadă în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

loading...

Comments are closed.