Popescu efectuează o vizită de lucru la Zagreb, Republica Croația

Astăzi, ministrul Nicu Popescu se va întâlni cu omologul său croat Gordan Grlić-Radman, cu care va discuta agenda bilaterală de cooperare, integrarea europeană a țării noastre, procesul de reforme din Republica Moldova dar și situația regională în contextul războiului injust al Federației Ruse împotriva Ucrainei.

După sesiunea plenară a delegațiilor, șefii diplomației Republicii Moldova și Croației vor susține o conferință de presă, care va fi transmisă după ora 10:40 pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

De asemenea, la Zagreb oficialul moldovean se va întâlni cu Tomo Medved, viceprim-ministru, ministrul pentru afacerile veteranilor, Domagoj Hajduković, președinte al comisiei pentru afaceri europene al Parlamentului croat și Željko Reiner, vicepreședinte al Parlamentului croat și membru al comisiei pentru afaceri externe.

Pentru informații actualizate din cadrul vizitei, invităm instituțiile mass-media să urmărească conturile oficiale ale ministrului  Nicu Popescu pe Telegram, Twitter și Facebook.

Total
0
Shares
Total
0
Share