Externe

Portavionul „Admiral Kuznețov” face noi victime! Stația mobilă unde era reparat a dispărut sub apele Mării Barents

Pinterest LinkedIn Tumblr

În orașul Murmansc din nordul Rusiei a dispărut sub ape stația mobilă pe care a fost reparat cunoscutul portavion rusesc, „Admiral Kuznețov”. Au suferit 4 persoane, încă unul este declarat dispărut. O macara a căzut pe stația mobilă și și a avut de suferit suprafața portavionului.

Pe 30 octombrie, noaptea la uzina de reparare a vaselor nautice din regiunea Murmansc a dispărut sub ape o stație mobilă cu ajutorul căreia era reparat portavionul „Admiral Kuznețov”, unicul exemplar care a rămas în arsenalul flotei rusești. Accidentul a avut loc atunci când croaziera părăsea stația. Întâi se comunica despre o scufundare parțială a acesteia, mai apoi s-a concretizat că aceasta în întregime a dispărut sub ape, transmite RBC.

Au avut de suferit patru persoane, trei dintre acestea au ajuns la spital cu hipotermie, unul are o traumă în zona toracică. Guvernatorul regiunii spune că o persoană încă nu a fost găsită.

Stația mobilă a fost contruită în anul 1980, în Suedia și este una din cele mai mari din lume. Aceeasta avea 330 de metri lungime și o lățime de 67 de metri având capacitatea de a transporta 80 de mii de tone, având o suprafață de 23 de mii de metri patrați.

loading...

Comments are closed.