Alte știri

Poșta Moldovei: Zece post terminale noi vor fi instalate în zece locații diferite din Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zece post terminale noi vor fi instalate în municipiul Chişinău. Despre aceasta a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, Serghei Nastas, directorul general al Întreprinderii de Stat Poşta Moldovei.

„Numărul persoanelor care folosesc post terminale este în continuă creștere, de aceea se lucrează intensiv la extinderea acestui serviciu. „Poșta Moldovei” este în pas cu tehnologiile inovatoare și a adus în Republica Moldova Post terminalele, fiind gata să colaboreze cu magazinele online, spre binele beneficiarilor”, a declarat Serghei Nastas.
 
Potrivit directorului întreprinderii “Poşta Moldovei”, în prezent, municipiul Chișinău are nevoie de cel puțin o sută de post terminale, care urmează să fie instalate.
 
Post terminalul este un sistem automatizat, prevăzut pentru recepționarea și distribuirea trimiterilor poștale. Acest utilaj constă dintr-o multitudine de celule protejate, care permit clienților ridicarea coletelor la orice oră, fără a se mai deplasa la oficiul poștal. Astfel de terminale sunt apreciate în mai multe orașe din întreaga lume.
 
„Poșta Moldovei” a implementat acest serviciu în anul 2015, iar până în prezent întreprinderea a instalat 22 de post terminale.
loading...

Comments are closed.