Politică

Postul de televiziune TV8 amendat cu 10 mii de lei. Care este motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Atacurile la persoană, îndemnurile la hărțuire, discursurile discriminatorii, precum și prezentarea, fără acordul părinților, a imaginilor în care apar copii sunt inadmisibile.

Consiliul Audiovizualului a adoptat o hotărâre, la sesizarea NTV Moldova, în cazul de conflict, iscat între prezentatorii Nata Albot, Andrei Bolocan, postul TV8 și jurnalista Elena Lewicka-Pahomova.

În una dintre edițiile emisiunii ”Internetu’ Grăiește”, autorii acesteia, Albot și Bolocan, au analizat o postare a jurnalistei de pe o rețea de socializare, iar după asta i-au îndemnat pe telespectatorii lor să o găsească și să-i expună tot ce cred ”despre deducția ei schizofrenică”. Ca rezultat, Elena Lewicka-Pahomova a fost supusă atacurilor, inclusiv de ordin xenofob.

În acest caz, membrii CA au votat, în unanimitate, pentru aplicarea amenzii în mărime de 10.000 de lei postului TV8. Până acum, acest post TV nu i-a oferit jurnalistei dreptul la replică și nu a prezentat scuze publice.

Citește și: Igor Dodon, despre activitatea lui Năstase la MAI: Pe când era ministrul de Interne, a preferat să facă show în loc să îl aducă pe Plahotniuc din SUA

loading...

Comments are closed.