Politic

Posturile TV pro-putere și motivele caragialești ale alesului Bolea

Pinterest LinkedIn Tumblr

Posturile TV care continuă să netezească drumul Maiei Sandu spre un regim dictatorial cu elemente de carnaval s-au străduit ieri din toate puterile să mâne apă la moara propagandistică PAS, ca să justifice reținerea ilegală a procurorului general Stoianoglo.

În situația vădit penibilă, când se încalcă flagrant procedurile legale și lipsesc probe elementare de reținere, s-a făcut apel la băieții de treabă, cu imaginea nepătată încă, care trebuie să acopere cu mușchii lor pectorali gonflați politic imensa bortă juridică, adică tradiționala ambrazură a prostiei.

Felicitări pentru deputatul PAS Vladimir Bolea, înrolat și el, pentru care, iată, s-a produs schimbarea la care nu știa cum să contribuie mai bine. Din cetățean exemplar și om cu soveste a parvenit în sfârșit la statut de politician. Din lipsă de argumente sărmanul ales al poporului opera ieri la TV cu citate aproximative din Caragiale.

Nu este el, bineînțeles, primul debutant în politică, care odată cu meniul din ospătăria Parlamentului e ispitit de „mofturile” lui Caragiale, fără să-și dea seama că devine nu atât fanul dramaturgului umorist, cât personaj caragialesc.

P.S. Occidentul tace, urmărind cu sufletul la gură, cum se realizează o piesă proastă în regia Maiei Sandu.

Autor: Valeriu Renița

loading...

Comments are closed.