Social

Cum poți scăpa de burtică: 5 metode științifice pentru a avea un corp suplu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cine nu și-ar dori să scape imediat de grăsimea de pe abdomen? Acest lucru poate fi făcut prin sport, însă un rol important îl are și alimentația. Există o mulțime de metode prin care poți slăbi și pe cele mai multe le încerci la recomandarea prietenilor. De fiecare dată când le-ai testat însă, sigur ai observat că acestea nu funcționează perfect. Tocmai de aceea este indicat să respecți și procedurile indicate de specialiști.

De cele mai multe nutriționiștii sau antrenorii personali știu ce greșeli faci, așa că dacă îți dorești rezultate vizibile este bine să respecți aceste reguli.
 
1. Renunță la zahăr și băuturi îndulcite
Cel mai simplu mod în care poți începe este, în mod evident, să renunți la zahăr. Atunci când consumi foarte mult zahăr, ficatul tău este suprasolicitat și nu îl poate metaboliza, ceea ce înseamnă că îl transformă în grăsime. Cel mai bine este să renunți la produsele care conțin mult zahăr dacă vrei să vezi o schimbare.
 
2. Consumă mai multe proteine
Eating more protein than you do right now is a good long-term strategy for reducing belly fat. Protein is regarded as being the most important macronutrient for losing weight, and it leaves you feeling much fuller for longer which in turn stops you from overeating and putting too many calories in your body.
 
3. Renunță la carbohidrați
Reducerea carbohidraților este o metodă foarte eficientă prin care poți pierde ușor grăsime. Atunci când oamenii renunță la carbohidrați aceștia pot observa că apetitul lor se dimineață și, prin urmare, mănâncă mai puțin. Mai multe studii au arătat că renunțarea la carbohidrați este benefică mai ales în cazul persoanelor care vor să scape de grăsimea de pe abdomen.
 
4. Include în alimentație mai multe fibre
Ar trebui să fii foarte atentă la doza ta zilnică de fibre, mai ales cele vâscoase, care se regăsesc în alimentele de origine vegetală. Acestea atrag apa și formează un fel de gel în stomac, crescând senzația de sațietate. În felul acesta apetitul tău va fi redus și vei fi mai puțin tentată să consumi snacksuri. Potrivit specialiștilor, 14 grame de fibre în plus pe zi pot reduce cu 10% consumul de calorii.
 
5. Fă sport
În mod evident trebuie să faci sport. Este adevărat că alimentația are un rol important în obținerea unui abdomen plat, însă nu poți avea acest lucru fără a face și sport. Nu te concentra doar asupra exercițiilor pentru abdomen, deoarece este o idee complet greșită. Încearcă să faci exerciții care îți lucrează tot corpul și în felul acesta vei obține silueta pe care ți-o dorești pe termen lung.
loading...

Comments are closed.